Koppelingen

Middels onze API is het mogelijk om PerfectView met andere programma’s te koppelen. Naast dat je zelf een koppeling kunt ontwikkelen biedt PerfectView ook een aantal kant en klare koppelingen.

De standaard koppelingen synchroniseren relaties zodat je je relaties in één systeem kunt beheren. Daarnaast kan je met een aantal financiële koppelingen verkoopfacturen synchroniseren. PerfectView biedt een standaard koppeling met de volgende systemen:

Natuurlijk kan je ook een eigen koppeling ontwikkelen door onze API aan te spreken. Je vindt de API door te gaan naar: Instellingen (rechterkant, tandwiel icoon) > Koppelingen.

De documentatie vind je in de API-tegel onder Console. Door op de API-tegel te klikken kan de API aangezet worden, waar ook de API credentials beschikbaar zullen komen.