Waar ben je naar op zoek?

Exact Online

Maak je gebruik van Exact Online voor je administratie? Dan helpt de koppeling je om tijd te besparen. Fouten die ontstaan door het handmatig invoeren van gegevens zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien worden facturen in PerfectView CRM Online dankzij de uitgebreide integratie ook automatisch aangemaakt in je boekhoudsoftware van Exact.

De Exact Online koppeling bestaat uit drie onderdelen :
• Relatie synchronisatie
• Factuur synchronisatie
• Ouderdomsanalyse op openstaande bedragen

Relatie synchronisatie
Bij de relatiesynchronisatie wordt een optie geboden om bepaalde relaties van en naar Exact Online te synchroniseren. Door instellingen kan bepaald worden welke relatietypen in CRM Online benut worden voor klanten en leveranciers in Exact Online én of het een- of tweeweg synchronisatie gewenst is.
De relatiecode of het crediteurennummer veld wordt benut als het koppelingsveld. Een aanpassing in de relatie kan direct doorgevoerd worden in Exact Online. Nieuwe relaties in Exact Online worden, indien gewenst, periodiek in CRM Online toegevoegd.

Factuur synchronisatie
Van iedere factuur die verstuurd wordt, wordt een boeking in Exact Online gemaakt. In CRM Online wordt deze factuur op de status geboekt gezet. Op het moment dat in Exact Online de betaling voor de factuur geboekt wordt, wordt de factuur in CRM Online op de status betaald gezet. De boeking aanmaken in Exact Online wordt direct uitgevoerd, de betalingen worden periodiek verwerkt (standaard eens per 4 uren).
Let op: productregels uit de verkoopfactuur in PerfectView worden niet gesynchroniseerd in de koppeling naar Exact Online.

Ouderdomsanalyse op openstaande bedragen
Wanneer je deze optie activeert in de koppeling zie je in PerfectView bij de gesynchroniseerde relaties ouderdomsvelden terug op de relatiekaart. Daar zie je welk bedrag er openstaan én hoe lang dit bedrag openstaat. Zo is deze informatie voor iedereen beschikbaar.

Voor de koppeling dien je een Exact Online omgeving te hebben in de cloud.

Klik hier om de documentatie te downloaden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe Exact Online koppelen werkt en tot stand brengt.

PerfectView