KVK koppeling

Wanneer je in PerfectView CRM Online een organisatie toevoegt aan je relatiebestand, dan is de koppeling met het KvK register een zeer efficiënte tool. Deze helpt je automatisch organisatiegegevens conform KvK in je CRM te zetten. Dit maakt het nog makkelijker om je relaties op een correcte manier te beheren.

Klik hier om de documentatie te downloaden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de koppeling tot stand brengt en gebruikt.

• De updates worden eens per twee weken, op woensdag, bijgewerkt. Indien er organisaties zijn die een verandering bij de KVK hebben opgegeven dan krijg je hier bericht van. Rechts in je scherm krijg je een zwart icoon onder je instellingen waarbij je een nummer zien om hoeveel updates het gaat. Je kunt hierop klikken om ze te openen en doorvoeren.
  • Indien je op het rode kruisje achter een relatie klikt of op Alles negeren dan krijg je van deze relaties(s) in de toekomst geen updates meer.
  • Wanneer een organisatie bij de KVK heeft opgegeven dat deze niet gemaild wil worden (opt-out) dan zal dit meegenomen worden in een update.