Waar ben je naar op zoek?

SnelStart

SnelStart maakt boekhouden gemakkelijk. Maak je gebruik van SnelStart in de cloud voor je boekhouding? Breid dan je mogelijkheden uit met onze SnelStart koppeling in PerfectView CRM Online.

De SnelStart koppeling bestaat uit twee onderdelen :
• Relatie synchronisatie
• Factuur synchronisatie

Relatie synchronisatie
Bij de relatiesynchronisatie wordt een optie geboden om bepaalde relaties van en naar SnelStart te synchroniseren. Door instellingen kan bepaald worden welke relatietypen in CRM Online benut worden voor klanten en leveranciers in SnelStart én of het een- of tweeweg synchronisatie gewenst is.
Het debiteuren- of crediteurennummer veld wordt benut als het koppelingsveld. Een aanpassing in de relatie kan direct doorgevoerd worden in SnelStart. Nieuwe relaties in SnelStart worden, indien gewenst, periodiek in CRM Online toegevoegd.

Factuur synchronisatie
Van iedere factuur die verstuurd wordt, wordt een boeking in SnelStart gemaakt. In CRM Online wordt deze factuur op de status geboekt gezet. Op het moment dat in SnelStart de betaling voor de factuur geboekt wordt, wordt de factuur in CRM Online op de status betaald gezet. De boeking aanmaken in SnelStart wordt direct uitgevoerd, de betalingen worden periodiek verwerkt (standaard eens per 4 uren).
Let op: productregels uit de verkoopfactuur in PerfectView worden niet gesynchroniseerd in de koppeling naar SnelStart.

Voor de koppeling dien je een SnelStart omgeving te hebben in de cloud en minimaal een SnelStart inStap abonnement.

Klik hier om de documentatie te downloaden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de koppeling tot stand brengt en gebruikt.

PerfectView