Waar ben je naar op zoek?

E-boekhouden

Breid je mogelijkheden in PerfectView CRM Online uit, met onze e-Boekhouden.nl koppeling. PerfectView heeft een standaardkoppeling met het boekhoudpakket van e-Boekhouden.nl. De koppeling tussen PerfectView CRM Online en E-boekhouden zorgt voor een synchronisatie van zowel relaties als facturatie.

De E-boekhouden koppeling bestaat uit twee onderdelen :
• Relatie synchronisatie
• Factuur synchronisatie

Relatie synchronisatie
Bij de relatiesynchronisatie wordt een optie geboden om relaties van en naar E-boekhouden te synchroniseren. Het debiteurennummer wordt hierbij benut als koppelingsveld.

Factuur synchronisatie
Van iedere factuur die verstuurd wordt, wordt een boeking in E-boekhouden gemaakt. In CRM Online wordt deze factuur op de status geboekt gezet. Op het moment dat in E-boekhouden de betaling voor de factuur geboekt wordt, wordt de factuur in CRM Online op de status betaald gezet. De boeking aanmaken in E-boekhouden wordt direct uitgevoerd, de betalingen worden periodiek verwerkt (standaard eens per 24 uren).

Voor de koppeling dien je een e-boekhouden omgeving te hebben.

Klik hier om de documentatie te downloaden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de koppeling tot stand brengt en gebruikt.

PerfectView