Waar ben je naar op zoek?

Visma e-Accounting

PerfectView biedt de mogelijkheid om een koppeling met eAccounting te maken. Door gebruik te maken van deze koppeling bespaar je zowel tijd als geld. Fouten die ontstaan door het handmatig toevoegen van gegevens zijn voorgoed verleden tijd.

De eAccounting koppeling bestaat uit twee onderdelen :
• Relatie synchronisatie
• Factuur synchronisatie

Relatie synchronisatie
Bij de relatiesynchronisatie wordt een optie geboden om bepaalde relaties van en naar eAccounting te synchroniseren. Door instellingen kan bepaald worden welke relatietypen in CRM Online benut worden voor klanten en leveranciers in eAccounting, én of het een- of tweeweg synchronisatie gewenst is.
Het debiteuren- of crediteurennummer veld wordt benut als het koppelingsveld. Een aanpassing in de relatiekaart kan direct doorgevoerd worden in eAccounting. Nieuwe relaties in eAccounting worden, indien gewenst, periodiek in CRM Online toegevoegd.

Factuur synchronisatie
Van iedere factuur die verstuurd wordt, wordt een boeking in eAccounting gemaakt. In CRM Online wordt deze factuur op de status geboekt gezet. Op het moment dat in eAccounting de betaling voor de factuur geboekt wordt, wordt de factuur in CRM Online op de status betaald gezet. De boeking aanmaken in eAccounting wordt direct uitgevoerd, de betalingen worden periodiek verwerkt (standaard eens per 4 uren).

Let op: productregels uit de verkoopfactuur in PerfectView worden niet gesynchroniseerd in de koppeling naar eAccounting.

Voor de koppeling dien je een eAccounting omgeving te hebben in de cloud en minimaal een eAccounting inStap abonnement.

Klik hier om de documentatie te downloaden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de koppeling tot stand brengt en gebruikt.

PerfectView