Waar ben je naar op zoek?

Hoe kan ik makkelijk navigeren?

Om snel datgene te vinden wat je zoekt is het handig om te weten hoe de navigatie in PerfectView werkt. Hieronder wordt per navigatie item uitgelegd hoe je hiermee snel aan de slag kunt.

De blauwe balk

In de blauwe balk bovenin zit een zoekbalk. Klik hier om te zien hoe je relaties opzoekt in PerfectView. Daarnaast zie je rechtsboven in deze balk ook de organisatienaam van het account waarbinnen je bent ingelogd en je eigen naam terug. Hiernaast zit een pijltje om uit te loggen. Je kunt op de naam van je organisatie of jouw eigen naam klikken om de betreffende relatiekaart te openen.

Het linker navigatiemenu

Het menu bestaat uit twee onderdelen: Mijn werkplek en Meer. De werkplek kun je zien als jouw favorieten in PerfectView. Zoals je in je browser ook favorieten kan instellen kan dat in PerfectView ook. Wil je je werkplek aanpassen? Klik dan hier.

Onder het onderdeel Meer vind je alle overzichten die in het systeem beschikbaar zijn. Klik je op een item in je werkplek of meer dan wordt er een weergave geopend. Je kunt deze linkerbalk in- en uitklappen door links bovenin op de drie streepjes te klikken.  

De rode plus knop

Middels deze knop kun je snel een relatie of een activiteit bij een relatie aanmaken. Meer informatie hierover vind je in het artikel over het aanmaken van relaties en in het artikel over het aanmaken van activiteiten.

De groene klok

Dit zijn je recente items. De laatste 25 items worden getoond die zijn geopend sinds je bent ingelogd. Onder items verstaan we hier zowel relaties als activiteiten. Door deze balk te openen kun je snel navigeren naar de items die je het laatst hebt bekeken of waar je in hebt gewerkt.

De blauwe kilometerteller

Dit is je dashboard. Deze geeft belangrijke stuurinformatie voor het creëren en opvolgen van verkoopkansen en andere activiteiten. Het is afhankelijk van je rechten of je deze knop ziet. Meer informatie over het dashboard lees je hier.

Het gele tandwiel

Dit zijn je instellingen. Als gebruiker vind je hier een aantal persoonlijke instellingen. Zo kun je hier bijvoorbeeld je werkplek inrichten en je wachtwoord wijzigen. Een beheerder heeft daarnaast ook toegang tot de Applicatie instellingen, Importeren en Koppelingen

Het groene vraagteken

Onder het groene vraagteken vind je het helpcentrum van PerfectView. Je kunt hier documentatie raadplegen, vragen stellen aan onze servicedesk en jezelf inschrijven voor de gratis webinars.

De oranje zendknop

Het is afhankelijk van je rechten of je deze knop ziet. Dit is het nieuwsberichtencentrum waar wij nieuws over updates op plaatsen en waar jullie zelf ook intern gebruik van kunnen maken.

Community

De onderste knop is een link naar onze community. Op onze community kun je je CRM vraagstukken neerleggen bij experts, maar ook de ervaringen van andere CRM gebruikers lezen.

PerfectView