Waar ben je naar op zoek?

Hoe voeg ik een relatie toe?

Je hebt bijvoorbeeld net een prospect aan de lijn gehad of iemand ontmoet en een visitekaartje gekregen. Deze relatie wil je graag opvolgen. Maar hoe voeg je een relatie toe in PerfectView? Lees hieronder verder en je komt er achter.

Relatie toevoegen

Aan de rechterkant van je scherm vind je een rode knop met een +. Als je hier op klikt, klik je het relatietype aan dat je wilt toevoegen. Vervolgens krijg je velden om je relatie in te voeren.
De keuze die je hier terug ziet, is afhankelijk van de rechten die ingesteld zijn.

Je kunt ook vanuit een weergave een relatie toevoegen. Open de weergave van het betreffende relatietype. Klik vervolgens op de rode knop Nieuw in de weergave.

Als je een bestand hebt met gegevens kun je ook gebruik maken van de importfunctionaliteit in PerfectView. Op deze manier kun je relaties in bulk aanmaken. Klik hier voor meer informatie over gegevens importeren.

Let op: relaties van het type Contactpersoon (van een externe organisatie) en Medewerker (van je eigen organisatie) kunnen alleen worden aangemaakt vanuit de kaart van de organisatie waaraan de persoon moet worden gekoppeld. Wil je een Contactpersoon of Medewerker toevoegen? Open dan eerst de kaart van de organisatie waaraan je de persoon wilt koppelen. Ga hier naar het tabblad Contactpersonen of Medewerkers en klik op de rode knop Toevoegen.

PerfectView