Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Wil je om welke reden dan ook je wachtwoord aanpassen? Dat kan binnen PerfectView. Lees hieronder hoe je je wachtwoord aanpast.

Wachtwoord wijzigen in PerfectView

Instellingen > Persoonlijke instellingen > Toegangsinstellingen . Vul nu je huidige wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen. Er opent nu een pop-up scherm waarin je je nieuwe wachtwoord kunt invoeren.

Wachtwoord vergeten

Indien je je wachtwoord bent vergeten of je hebt drie keer een verkeerd wachtwoord ingevoerd waardoor je account is geblokkeerd, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen door in het inlogscherm van PerfectView onderaan te klikken op wachtwoord vergeten.

Je komt dan op een nieuwe pagina terecht. Op deze pagina wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen waarmee je inlogt in PerfectView (je gebruikersnaam).

Je ontvangt nu een mail met een link waarop je kunt klikken om het wachtwoord opnieuw in te stellen (deze link is 24 uur geldig).

Vul hier het nieuwe wachtwoord in en klik op opslaan. Meld je nu aan met je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord.