Waar ben je naar op zoek?

Hoe zoek ik een relatie op?

Je wilt een relatie op een makkelijke manier op kunnen zoeken. Daar bieden wij binnen PerfectView verschillende mogelijkheden voor. Hieronder wordt uitgelegd op welke verschillende manieren je een relatie binnen onze applicatie op kunt zoeken.

Relatie opzoeken

De snelste en makkelijkste manier om een relatie op te zoeken is via de blauwe zoekbalk boven in het scherm. Middels deze zoekbalk kan je in de gehele database zoeken op de naam van een organisatie, persoon, de postcode of plaats. De volledige naam is niet nodig. Er kan namelijk ook gezocht worden op een gedeelte van de voor-, achter- en organisatienaam.

Daarnaast is PerfectView opgebouwd uit verschillende overzichten die je terug kunt vinden in het linker-menu. Een dergelijk soort overzicht wordt een weergave genoemd. In iedere weergave kan je, middels de witte zoekbalk die bovenaan de weergave staat, zoeken op informatie die in de kolommen in die weergave is opgenomen. Wil je zoeken naar informatie die is opgenomen in een veld dat niet in de weergave staat? Pas dan je weergave aan. Klik hier om te zien hoe je dat doet.

PerfectView