Waar ben je naar op zoek?

Welke opties heb je om iets in bulk te kunnen doen?

Inhoudsopgave

Naast dat je een actie met betrekking tot één relatiekaart of activiteit individueel kunt doen kun je dit ook voor een groep tegelijk. Hieronder vind je welke opties je daartoe hebt. Het is afhankelijk van je rechten of je alle onderstaande opties hebt of niet.

Vanuit een campagne

Als je een campagne opstart heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt ook een combinatie van de mogelijkheden maken.

Vanuit je Te Doen lijst of een wachtrij

  • Opvolgdatum van activiteiten in bulk aanpassen
  • Activiteiten overzetten naar collega
  • Activiteiten markeren als voltooid

Klik vanuit je Te doen lijst of een wachtrij op Acties > bulkacties: Selectie aanzetten. Je krijgt nu een vinkboxje voor alle activiteiten zodat je ze kunt aanvinken of je kunt de hele pagina selecteren door te gaan naar Acties > bulkacties: huidige pagina selecteren. Als laatste ga je nu nog een keer naar acties en klik je onder bulkacties op een van de 3 bovenstaande opties om deze uit te voeren.

Vanuit de selectiemodule

Als je in de selectie module een selectie van relaties hebt gemaakt en je klikt op Resultaat dan heb je links in het menu de optie om een campagne te starten maar heb je daarnaast ook de optie om aan deze groep een kenmerk toe te kennen of in een keer de relatiebeheerder te wijzigen. Als deze opties niet zichtbaar zijn dan staan de rechten hiervoor uit.

Vanuit de importmodule

Als laatste heb je ook de optie om gegevens zoals kenmerken, activiteiten en organisaties in een keer te importeren van een Excel naar je PerfectView database.

Was this article helpful?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
How can we improve this article?
PerfectView