Waar ben je naar op zoek?

Hoe voeg ik een relatie toe?

Stel: je hebt net een prospect aan de lijn gehad of iemand ontmoet en een visitekaartje gekregen. Deze relatie wil je graag opvolgen. Maar hoe voeg je een relatie toe in PerfectView? Dat wordt hieronder uitgelegd.

Relatie toevoegen

Aan de rechterkant van je scherm vind je een plus-button. Als je hierop klikt, kan je de door jou gewenste relatie aanmaken. Vervolgens krijg je een aantal velden te zien, die ervoor zorgen dat je je relatie zo optimaal mogelijk in kunt voeren.
De opties die je hier terug ziet, zijn afhankelijk van de rechten die ingesteld zijn.

Je kunt ook vanuit een weergave een relatie toevoegen. Open de weergave van het betreffende relatietype. Klik vervolgens op de optie Nieuw (bovenaan de weergave).

Als je een bestand hebt waarin de gegevens van je relaties zijn opgenomen, kan je ook gebruik maken van de importfunctionaliteit in PerfectView. Op deze manier kan je relaties in bulk aanmaken. Klik hier voor meer informatie over het importeren van gegevens.

Let op: relaties van het type contactpersoon (van een externe organisatie) en medewerker (van je eigen organisatie) kunnen alleen worden aangemaakt vanuit de kaart van de organisatie waar deze persoon werkzaam is. Wil je een contactpersoon of medewerker toevoegen? Open dan eerst de relatiekaart van de organisatie waar deze persoon werkzaam is. Ga vervolgens naar het tabblad contactpersonen of medewerkers en klik daar op de Toevoegen-button.

PerfectView