Waar ben je naar op zoek?

Hoe maak ik in bulk activiteiten in een keer aan?

Naast dat je een losse activiteit kunt aanmaken kun je ook een selectie maken van je relaties of activiteiten en bij deze groep in een keer een nieuwe activiteit aanmaken. Selecteer daarvoor eerst de groep relaties bij wie je een activiteit wil aanmaken. Dit kan door middel van een kenmerk, selectie of weergave en start met deze groep een campagne op. Eventueel kun je deze activiteit ook laten terugkeren zodat er steeds een nieuwe activiteit wordt aangemaakt.

Campagne stappen

  • Naam: Vul hier voor intern gebruik een naam in zodat je later makkelijk kan terugzien welke actie je hebt uitgevoerd.
  • Wie: Hier zie je welke relaties je hebt geselecteerd. Wanneer de optie Organisaties vervangen door contactpersonen aangevinkt staat dan zal de activiteit aan de contactpersoon gekoppeld worden (indien de organisatie een contactpersoon heeft).
  • Wat: kies hier voor de optie Bij iedere relatie een nieuwe opvolgingsactiviteit aanmaken.
  • Extra opties: Hier kun je eventueel nog extra opties aanvinken maar dit hoeft niet.
  • Activiteit: Hier kun je aangeven welke activiteit er aangemaakt mag worden.
  • Gegevens: Je kunt gegevens uit deze activiteit vast voor invullen.
  • Opvolging resultaat: Geef de opvolging aan van de activiteit en of de activiteit op naam van een medewerker mag komen te staan of dat deze in een wachtrij geplaatst mag worden
  • Uitvoeren: Als je op de blauwe knop Uitvoeren klikt dan worden de activiteiten zoals je in de vorige stappen hebt aangegeven aangemaakt. Dit kan even duren.

Automatiseren: periodiek herhalen

Als je wil dat deze campagne zich automatisch herhaalt kies dan onder het kopje Wanneer voor vanaf een bepaald tijdstip en kies voor periodiek herhalen. Je kunt nu instellen om de hoeveel dagen/weken/maanden/jaren deze campagne herhaald zal worden. Dit is bijvoorbeeld handig als je in het kader van relatiebeheer 2 keer per jaar een taak op je te doen lijst wil van alle status A klanten waarvan je relatiebeheerder bent om ze te contacten zodat je ze niet vergeet.

PerfectView