Waar ben je naar op zoek?

Hoe pas ik een relatie weergave aan?

PerfectView bevat een aantal standaard weergaven. Je kunt zelf een weergave aanpassen, zo kun je bijvoorbeeld kolommen toevoegen en filteren. Op deze manier kun je betere overzichten creëren in CRM. Daarnaast kun je op alle kolommen die je toevoegt aan de weergave zoeken.

In onderstaande stappen wordt het aanpassen van de weergave Klanten uitgelegd. Deze stappen gelden ook voor andere relatietypen zoals prospects of zakelijk partners.

Het is mogelijk een tijdelijk filter te maken op basis van datumvelden en keuzelijsten. Gebruik daarvoor de filter knop. De filter mogelijkheden worden in de kolommen getoond.
Je kunt de tijdelijke filter aanzetten onder de Acties knop > Tijdelijk filter aanzetten.

Kolommen toevoegen aan de weergave.

  1. Open de weergave Klanten. Standaard bevat PerfectView een aantal weergaven, zoals actieve klanten en inactieve klanten. Afhankelijk van de gekozen weergave wijzigt de informatie op je scherm. De laatst gekozen weergave wordt onthouden.
  2. Wanneer je zelf een kolom of een standaard filter wilt toevoegen klik dan op Acties en klik onder Weergave op de knop kopiëren.
  3. Hernoem de weergave. De beheerder kan een organisatie weergave aanmaken, deze weergave is voor de gehele organisatie zichtbaar. Doe je dit niet dan is de weergave enkel door jezelf te raadplegen.
  4. Klik op de knop Kolom toevoegen en selecteer het veld dat je aan de weergave wil toevoegen, klik op de + om de regel op te slaan.
  5. Met de pijltjes knoppen aan de linkerkant voor de kolomnamen is het mogelijk de volgorde van de kolommen te wijzigen.
  6. Aan het einde van de regel staat bij elke kolom een – teken. Hiermee verwijder je een kolom uit je weergave.

Filter op de weergave zetten.

  1. Verder is het mogelijk een standaard filter toe te voegen. Bijvoorbeeld alle klanten op naam van een bepaalde accountmanager. Klik hier voor op de knop Filter.
  2. Klik op de knop Conditie toevoegen en voeg het filter toe, sla de regel op.

Sluit de weergave door rechtsboven op het kruisje te klikken. De zojuist aangemaakte weergave is beschikbaar onder het blauwe pijltje onder de titel Klanten.

Wil je een activiteitenweergave aanpassen? Klik dan hier.

PerfectView