Waar ben je naar op zoek?

Outlook add-in

De PerfectView Outlook Add-in voor Windows stelt je in staat om in Outlook verstuurde en ontvangen e-mails te archiveren in PerfectView, zodat je de correspondentie met jouw relaties in PerfectView beschikbaar hebt. Wanneer je de mail wil archiveren, zal PerfectView controleren of de ontvanger bekend is in PerfectView dan wordt deze direct gekoppeld.

Koppeling tot stand brengen

Download en installeer de koppeling.

  1. Ga in PerfectView naar Instellingen (gele tandwiel rechts) > Koppelingen.
  2. Klik op de Outlook Add-in.
  3. Klik hier op download versie.

Om de add-in te kunnen installeren heb je voldoende rechten nodig op je pc. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met je systeembeheerder. Na de installatie kan je Outlook openen. Er is nu een PerfectView tabblad beschikbaar, voor het eerste gebruik is het noodzakelijk om de instellingen te wijzigen. Voer hier je PerfectView inloggegevens in en controleer de overige instellingen.

Let op: Wanneer het wachtwoord van PerfectView gewijzigd is, dien je deze ook te wijzigen bij de instellingen van de Outlook add-in.

Mocht je de Outlook add in al geïnstalleerd hebben, maar deze is niet zichtbaar in Outlook dan kan deze zijn uitgeschakeld in Outlook. Volg onderstaande stappen om de add in weer te activeren (Outlook 2012/2013):

  1. Ga in Outlook naar Bestand > Opties > Invoegtoepassingen
  2. Selecteer bij beheren (onderin het scherm) de uitgeschakelde items en klik op start.
  3. Selecteer de PerfectView Outlook add in en klik op Inschakelen.

E-mails snel archiveren

Om snel e-mails te archiveren met de PerfectView Outlook add-in kun je de knop Toevoegen aan de werkbalk snelle toegang toevoegen. Je doet dit door de Outlook add-in te downloaden en vervolgens als deze gedownload is op het tabblad PerfectView te klikken in Outlook. Daarna klik je met jouw rechtermuisknop op Toevoegen en kies je voor de optie Toevoegen aan werkbalk snelle toegang, er zal vervolgens bovenaan een icoon verschijnen in jouw Outlook. Dit icoon kun je aanklikken vanuit ieder tabblad waarmee het makkelijk is om e-mails te archiveren.

Wil je deze informatie inclusief screenshots downloaden? Klik dan hier.

Outlook add-in verwijderen

Om de add-in te kunnen verwijderen heb je voldoende rechten nodig op je pc. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met je systeembeheerder. Om de add-in te verwijderen dien je Outlook af te sluiten.

  1. Klik op het Windows icoon op de taakbalk en typ Configuratiescherm in en selecteer deze in de zoekresultaten.
  2. Klik op Programma’s.
  3. Klik op Programma’s en onderdelen.
  4. Klik met je rechtermuisknop op PerfectView Outlook add-in en kies voor verwijderen.
PerfectView