Office add-in

De PerfectView Office Add-in stelt je in staat om samengevoegde documenten die je hebt aangepast direct op te slaan in PerfectView.

Koppeling tot stand brengen

Download en installeer de koppeling.

1. Ga naar Koppelingen.
  2. Klik op de Office Add-in.
  3. Klik hier op download versie.

Mocht je de Office add in al geïnstalleerd hebben, maar deze is niet zichtbaar in Office dan kan deze inactief zijn. Volg onderstaande stappen om de add in weer te activeren:

1. Ga in Microsoft Windows Word of Excel naar Bestand > Opties > Invoegtoepassingen.
  2. Selecteer bij beheren (onderin het scherm) de COM-invoegtoepassingen en klik op start.
  3. Selecteer de PerfectView Office add-in en klik op OK.

Mocht je een foutmelding krijgen bij het openen van een document, doorloop dan onderstaande stappen:

1. Open Word/Excel ga naar het tabblad PerfectView > Instellingen > Vul jouw aanmeldnaam (e-mailadres) en wachtwoord opnieuw in en klik op OK.
  2. Open PerfectView en download een bijlage, zijn alle foutmeldingen nu weg? Zo nee > ga naar de volgende stap.
  3. Open word > Bestand > Opties > Vertrouwenscentrum > Instellingen voor het vertrouwenscentrum > Beveiligde weergave > zet hier het vinkje uit bij ‘Beveiligde weergave inschakelen voor bestanden die afkomstig zijn van internet’ > klik op OK en herhaal stap 2.

Let op: Wanneer het wachtwoord van Perfectview gewijzigd is, dien je deze ook te wijzigen bij de instellingen van de Office add-in (Stap 1).

Wil je deze informatie inclusief screenshots downloaden? Klik dan hier.

4.5 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 100%