Office add-in

De PerfectView Office Add-in stelt je in staat om samengevoegde documenten die je hebt aangepast direct op te slaan in PerfectView.

Koppeling tot stand brengen

Download en installeer de koppeling.

1. Ga in PerfectView naar Instellingen (1) > Persoonlijke instelling (2) > Mijn koppelingen (3);
  2. Klik op de Office Add-in (4);
  3. Klik hier op download versie.

Mocht je de Office add in al geïnstalleerd hebben, maar deze is niet zichtbaar in Office dan kan deze inactief zijn. Volg onderstaande stappen om de add in weer te activeren:

1. Ga in Microsoft Windows Word of Excel naar Bestand > Opties > Invoegtoepassingen.
  2. Selecteer bij beheren (onderin het scherm) de COM-invoegtoepassingen en klik op start.
  3. Selecteer de PerfectView Office add-in en klik op OK.

Foutmelding

Mocht je een foutmelding krijgen bij het openen van een document, doorloop dan onderstaande stappen:

1. Open Word/Excel en ga naar het tabblad PerfectView > Instellingen > Vul jouw aanmeldnaam (e-mailadres) en wachtwoord opnieuw in en klik op OK.
  2. Open PerfectView en download een bijlage, zijn alle foutmeldingen nu weg? Zo nee > ga naar de volgende stap.
  3. Open word > Bestand > Opties > Vertrouwenscentrum > Instellingen voor het vertrouwenscentrum > Beveiligde weergave > zet hier het vinkje uit bij ‘Beveiligde weergave inschakelen voor bestanden die afkomstig zijn van internet’ > klik op OK en herhaal stap 2.
  4. Open Word/Excel en ga naar het tabblad PerfectView > Over. Kijk of de versie overeenkomt met de versie in PerfectView (Instellingen > Koppelingen > Office add-in)

Let op: Wanneer het wachtwoord van PerfectView gewijzigd is, dien je deze ook te wijzigen bij de instellingen van de Office add-in (Stap 1).

Office add-in verwijderen

Om de add-in te kunnen verwijderen heb je voldoende rechten nodig op je pc. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met je systeembeheerder. Om de add-in te verwijderen dien je alles van Office af te sluiten.

1. Klik op het Windows icoon op de taakbalk en typ Configuratiescherm in en selecteer deze in de zoekresultaten.
  2. Klik op Programma’s.
  3. Klik op Programma’s en onderdelen.
  4. Klik met je rechtermuisknop op PerfectView Office add-in en kies voor verwijderen.