Notificatie instellingen

Alle PerfectView gebruikers kunnen bij hun persoonlijke instellingen de voorkeur aangeven voor het ontvangen van notificaties. Je notificaties zie je onder andere terug in het berichtencentrum in PerfectView.

De notificatie instellingen zijn terug te vinden bij jouw persoonlijke instellingen.
Instellingen (1) > Persoonlijke instellingen (2) >Notificaties (3) > Kies welke notificaties je wilt ontvangen (4).

Algemene notificaties:
Geef hier aan of je een mail op het e-mailadres waarmee je inlogt wil ontvangen of bericht in het berichtencentrum van PerfectView zodra er een activiteit naar je wordt doorgezet of zodra een collega jouw attendeert in een activiteit.

Je notificaties zie je onder andere terug in het berichtencentrum. Vergeet deze niet regelmatig te markeren als gelezen om een goed overzicht te behouden.

Verkoop notificaties:
Wanneer je gebruik maakt van het online accorderen van offertes ontvang je automatisch notificaties van het o.a. het openen of ondertekenen van de offerte.

Het is mogelijk om deze notificaties uit te zetten (voor de gehele organisatie). Navigeer hiervoor naar de Instellingen (1) > Applicatie instellingen (2) > Verkoop & Facturatie Instellingen (3) > Kies welke notificaties je wilt ontvangen (4).