Hoe valideer ik mijn domein?

Wil je e-mails gaan versturen vanuit PerfectView? De eerste keer dien je toestemming te geven dat er vanuit jullie e-mailadres gemaild mag worden. Dit doe je door je domein te valideren. Hieronder lees je hoe je deze toestemming kan verlenen.

Domein valideren

Ga naar de instellingen (gele knop rechts) > Applicatie instellingen > E-mail > Domeinen.

1. Klik op + Nieuw domein toevoegen.
  2. Vul je e-mailadres in en klik op E-mail validatiecode versturen. Laat de pop-up die nu naar voren komt openstaan.
  3. Je krijgt nu een e-mail waarin een validatiecode wordt vermeld. Kopieer deze code en plak het in de pop-up die nog open staat in PerfectView.

Nadat je domein is gevalideerd kun je een e-mail ondertekening maken door aan de slag te gaan met je e-mail sjablonen.