Waar ben je naar op zoek?

Google Contacts

Met de Google Contacts koppeling kun je makkelijk jouw relaties uit PerfectView kopiëren naar Google.

Stap 1: Ga naar Instellingen (1) > Persoonlijke instellingen (2) > Mijn Koppelingen (3) > Google Contacts(4).

Stap 2: Voor het kopiëren van alle relaties zal eerst het Google account gevalideerd moeten worden. Klik op de blauwe knop Google account authenticeren.

Kies het Google account wat je wilt koppelen met PerfectView en klik op de blauwe knop Toestaan.

Nadat je op Toestaan hebt geklikt zie je de volgende zin in je scherm: Met succes geautoriseerd. U kunt dit scherm sluiten en verder gaan met het activeren van de koppeling!

Stap 3: klik nu in PerfectView op de blauwe knop Controleer authenticatie om de koppeling te activeren. Indien succesvol dan zal er komen te staan: Succesvol geactiveerd.

Stap 4: Ga naar Instellingen (1) > Persoonlijke instellingen (2) > Mijn Relaties (3). Kies vervolgens welke relaties uit PerfectView je wilt kopiëren naar Google Contacts.

Elke relatie in PerfectView heeft een uniek ID. Op basis van dit unieke ID wordt gecontroleerd of deze relatie al voorkomt in Google Contacts als je opnieuw de relaties wil kopiëren. Zo kunnen er geen dubbele relaties ontstaan in beide omgevingen.

Let op: de koppeling met Google Contacts is dus geen live synchronisatie. Het is een kopieerfunctie en als je wil dat nieuwe relaties ook in Google Contacts worden gezet dan dien je opnieuw op de knop om de relaties te kopiëren te klikken.

PerfectView