Waar ben je naar op zoek?

E-mail naar betrokken relaties

Het is binnen PerfectView mogelijk om meerdere relaties in één keer vanuit een activiteit te mailen. Denk bijvoorbeeld aan alle betrokken relaties die aan een bepaald project gekoppeld zijn.

Je kunt deze actie uitvoeren, door deze stappen te volgen: open de betreffende activiteit> ga naar het tabblad Betrokken relaties> klik vervolgens op Acties> en daarna op Huidige pagina selecteren. Wanneer je specifieke relaties een e-mail toe wilt sturen, dan kan je deze ook één voor één selecteren.

Wanneer je nu voor Acties> E-mail versturen kiest, dan komen alle relaties bij Aan te staan. Door op Aan te klikken, kan je aangeven dat je alle overige adressen wilt verplaatsen naar de CC of BCC. Ook zal er gevraagd worden of je een nieuwe hoofdrelatie wilt kiezen. Hiermee wordt bedoelt dat deze relatie bij Aan komt te staan. Zo kan iedereen zien dat deze e-mail naar die relatie is verzonden.

Ook is het mogelijk om voor een andere hoofdrelatie te kiezen, dit doe je middels de knop Markeer als hoofdrelatie.

Let op: het is niet mogelijk om een e-mail naar je eigen organisatie te verzenden. Wel kan je een fictief contactpersoon bij jouw eigen organisatie aanmaken, aan wie je het e-mailadres van jullie eigen organisatie toekent.

Tabblad Betrokken relatie aanzetten

Indien het tabblad betrokken relatie nog niet actief is, dan kan je dit alsnog activeren. Dat kan je doen door deze stappen te volgen: ga naar Instellingen (1)> Applicatie instellingen (2) > Configuratie> Tabbladen (3)> zorg ervoor dat de optie Betrokken relaties bij de overige activiteittypes kunnen registreren aan is gevinkt (4).

PerfectView