Waar ben je naar op zoek?

E-mail naar betrokken relaties

Het is mogelijk om meerdere relaties in een keer vanuit een activiteit te mailen, denk hierbij bijvoorbeeld aan alle betrokken relaties van een project.

Je kunt dit doen door de activiteit te openen en naar het tabblad Betrokken relaties te gaan, hier kun je onder Acties > Huidige pagina selecteren. Of wanneer het om specifieke relaties gaat dan kun je deze een voor een selecteren.

Wanneer je nu onder Acties > E-mail versturen kiest dan zullen alle relaties in de ‘Aan‘ komen te staan, door op het woord Aan te klikken kun je aangeven dat je alle overige adressen wil verplaatsen naar CC of BCC. Ook zal er gevraagd worden of je een nieuwe hoofdrelatie wilt kiezen, hiermee wordt bedoelt de relatie die in de Aan zal komen te staan, en waarvan iedereen ook ziet dat daar de e-mail naar toe is gegaan.

Ook is het mogelijk om een andere relatie als hoofdrelatie te kiezen, je doet dit met de knop Markeer als hoofdrelatie.

Let op: het is niet mogelijk om naar de eigen organisatie te mailen, wel kun je een fictief contactpersoon bij jouw eigen organisatie aanmaken met daarin het e-mailadres van de organisatie.

Tabblad Betrokken relatie aanzetten

Indien het tabblad betrokken relatie niet aan staat dan kun je dit aanzetten. Je dient hiervoor wel de juiste rechten te hebben. Ga naar Instellingen (1) > Applicatie instellingen (2) >Configuratie Tabbladen (3) > Zet een vinkje om het tabblad aan te zetten (4).

PerfectView