De blauwe actie knop

Bij elke activiteit tref je, rechts bovenaan het scherm, een blauwe actie knop aan. Alle acties die onder deze knop vallen, kan je met behulp van de punaise-button achter de betreffende actie heel gemakkelijk vastpinnen aan je knoppenbalk (eveneens rechts bovenaan het scherm). Op deze manier kan je de acties die je vaak gebruikt gemakkelijk en snel uitvoeren. In dit artikel worden deze verschillende acties verder toegelicht.

1. Je kunt Word documenten maken. Velden die afkomstig zijn uit de betreffende activiteit of die zijn ingevuld op de relatiekaart van de gekoppelde relatie, kunnen op dit Word sjabloon samengevoegd worden. Dit zodat standaard (Word)sjablonen voor bijvoorbeeld brieven gecreëerd kunnen worden;
  2. Als je een e-mail wilt verzenden, dan kan dit middels de optie E-mail sturen. Je kunt hier standaard teksten toevoegen. De verstuurde e-mail is altijd weer terug te vinden onder de gekoppelde activiteiten;
  3. Je kunt een collega op de hoogte brengen van jouw bezigheden binnen PerfectView. Dit doe je door te klikken op de optie Collega attenderen. De betreffende collega ontvangt dan een e-mail met daarin je attendering en een link naar de betreffende activiteit;
  4. Indien je de informatie uit je activiteit naar derden wilt versturen of printen kan je een Rapportage opvragen. Je krijgt dan een PDF-bestand van de activiteit toegestuurd;
  5. Je kunt je activiteiten in je eigen Te doen lijst Categoriseren door hier een kleur aan toe te kennen. Op deze manier kan je activiteiten bijvoorbeeld prioriteren of in één oogopslag onderscheid maken tussen acties op locatie en acties intern;
  6. Als je je activiteiten nog verder wilt segmenteren, dan kan je gebruik maken van Labels. Je kunt meerdere labels aan een activiteit toekennen. Later kan je, op basis van deze labels, ook selecties of rapportages genereren;
  7. Standaard heeft alleen een beheerder (administrator) de optie om een activiteit te Verwijderen. Heb je een activiteit bij de verkeerde relatie aangemaakt? Als je op het driehoek-icoon (rechts van de naam van de huidige relatie) klikt, heb je de mogelijkheid om de activiteit alsnog om te hangen naar de gewenste relatie.