Waar ben je naar op zoek?

De blauwe actie knop

Bij elke activiteit vindt je rechtsboven in het scherm een blauwe actie knop. Alle acties die onder deze knop zitten kun je met de punaise achter de actie heel gemakkelijk vastpinnen aan je knoppenbalk. Op deze manier kun je de acties die je vaak gebruikt gemakkelijk en snel uitvoeren. In dit artikel worden de verschillende acties toegelicht.

  1. Je kunt Word documenten maken. De velden uit je activiteit of van de relatie die zijn ingevuld kun je hierop ook samenvoegen zodat je standaard sjablonen kan maken voor brieven qua correspondentie maar ook voor bijvoorbeeld werkbonnen kun je hiermee creëren.
  2. Als je een e-mail wilt sturen kan dit via E-mail sturen. Je kunt hier standaard teksten toevoegen. De verstuurde e-mail is altijd weer terug te vinden onder de gekoppelde activiteiten.
  3. Je kunt een collega op de hoogte stellen van de bezigheden. Dit doe je door te klikken op Collega attenderen. De betreffende collega ontvangt dan een e-mail met je attendering en een link naar de activiteit.
  4. Indien je de informatie uit je activiteit naar derden wilt versturen of uitprinten kun je een Rapportage opvragen. Je krijgt dan een PDF van de activiteit.
  5. Je kunt je activiteiten in je eigen Te doen lijst Categoriseren door er een kleur aan toe te voegen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld prioriteiten meegeven of in één oogopslag onderscheid maken tussen acties op locatie en acties intern.
  6. Als je je activiteiten nog verder wil segmenteren kun je gebruik maken van Labels. Je kunt meerdere labels aan een activiteit toevoegen en hier later ook selecties of rapportages mee maken.
  7. Standaard heeft alleen een beheerder de optie om een activiteit ook weer te Verwijderen. Heb je een activiteit bij de verkeerde relatie aangemaakt? Als je op het icoontje van de driehoek klikt naast de naam van de huidige relatie klap je een scherm open met alle relaties en kun je hem omhangen naar een andere relatie.
PerfectView