Waar ben je naar op zoek?

De activiteiten tabbladen

Elke activiteit bestaat uit een aantal tabbladen. Dit artikel bespreekt welke mogelijkheden deze tabbladen bieden.

Het tabblad Gegevens

Bij dit tabblad leg je de gegevens van de activiteit vast. Het is afhankelijk van het type activiteit welke velden bij dit tabblad beschikbaar zijn. Zo heb je bij een verkoopkans bijvoorbeeld de mogelijkheid om het kanspercentage vast te leggen, bij de activiteit support de oorzaak (van het gemelde issue) en de supportvraag die door je relatie is gesteld. Binnen de activiteit project kan je de start- en de einddatum van het project vastleggen.

Het tabblad Bijlagen

Bij dit tabblad kan je documenten die betrekking hebben op deze specifieke activiteit vanaf je computer uploaden naar PerfectView. Om documenten te uploaden, klik je op selecteer bestanden of sleep ze hierheen. Op deze manier vind je alle documentatie rondom een activiteit altijd op één plek terug.

Het tabblad Gekoppelde activiteiten

Bij dit tabblad kan je activiteiten onderling aan elkaar koppelen. Bijvoorbeeld een e-mail die betrekking heeft op een specifieke verkoopkans. Op deze manier behoud je heel gemakkelijk het overzicht. Middels de rode knop Toevoegen, kan je een nieuwe activiteit aanmaken die direct gekoppeld is aan de reeds openstaande activiteit. Via Acties> Bestaande activiteit koppelen kan je ook een activiteit die reeds in PerfectView is aangemaakt aan een andere activiteit koppelen.

Is dit tabblad voor jou niet zichtbaar, maar wil je hier wel mee werken? Neem dan contact op met de beheerder van de applicatie (jullie PerfectView-omgeving). Bij de Applicatie instellingen kan dit tabblad aan- en uit- worden gezet.

Het tabblad Betrokken relaties

Soms komt het voor dat er, naast jouzelf en degene aan wie de activiteit gekoppeld is, nog andere relaties bij een activiteit betrokken zijn. Middels het tabblad Betrokken relaties kan je deze betrokkenen koppelen aan de activiteit. Enerzijds zie je op deze manier, binnen de activiteit, direct terug dat er nog andere belanghebbenden zijn, anderzijds zie je de activiteit voortaan ook terug op de relatiekaart van de betrokken relaties. Op deze manier heb je altijd een goed overzicht van wat er bij wie speelt. Je koppelt de betrokken relatie door te klikken op de rode Toevoegen-knop. Vervolgens selecteer je de betreffende relatie.

Ook voor dit tabblad geldt, dat het aan- en uit te zetten hiervan door de beheerder gedaan kan worden door deze stappen te volgen: Applicatie instellingen> Configuratie> Tabbladen> ga naar Activiteiten> vink de optie Betrokken relaties bij de overige activiteittypes kunnen registreren aan.

PerfectView