Waar ben je naar op zoek?

De activiteiten tabbladen

Elke activiteit bestaat uit een aantal tabbladen. In dit artikel lees je wat de mogelijkheden zijn per tabblad.

Het tabblad Gegevens

Op dit tabblad kun je de gegevens van de activiteit vastleggen. Het is afhankelijk van het type activiteit wat je gekozen hebt welke velden je hier beschikbaar hebt. Zo kun je bij een Verkoopkans bijvoorbeeld het kanspercentage vastleggen, bij een Support de oorzaak van de gestelde vraag en bij een Project de start- en de einddatum.

Het tabblad Bijlagen

Hier kun je documenten vanaf je computer uploaden naar PerfectView die betrekking hebben op deze specifieke activiteit. Je klikt hiervoor in het drag en drop vak op selecteer bestanden of sleep ze hierheen. Op deze manier heb je alle documentatie rondom een activiteit altijd op één plek.

Het tabblad Gekoppelde activiteiten

Op dit tabblad kun je activiteiten onderling aan elkaar koppelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een E-mail die betrekking heeft op een specifieke Verkoopkans. Op deze manier behoudt je heel gemakkelijk het overzicht. Met de rode knop Toevoegen kun je een nieuwe activiteit aanmaken welke direct gekoppeld is aan de reeds openstaande activiteit. Via Acties > Bestaande activiteit koppelen kun je ook een activiteit die reeds in PerfectView staat koppelen.

Zie je dit tabblad niet en wil je hier wel mee kunnen werken? Neem dan contact op met de beheerder van de applicatie. In de Applicatie instellingen kan dit tabblad aan- en uit- worden gezet.

Het tabblad Betrokken relaties

Soms komt het voor dat er naast jouzelf en degene waaraan de activiteit gekoppeld is er nog andere betrokkenen zijn. Op het tabblad Betrokken relaties kun je deze betrokkenen koppelen aan de activiteit. Enerzijds zie je op deze manier binnen de activiteit direct terug dat er nog andere belanghebbenden zijn, anderzijds zie je de activiteit voortaan ook terug op de kaart van de betrokkenen. Op deze manier heb je altijd een goed overzicht van wat er overal speelt. Je koppelt de betrokken relatie door te klikken op de rode Toevoegen knop. Vervolgens selecteer je de betreffende relatie.

Ook voor dit tabblad geldt dat het aan- en uit te zetten is door een beheerder in de Applicatie instellingen.

PerfectView